Online werkplek

Het speelveld bepaalt in grote mate de eindstand: Real Madrid speelt beter op een strakke grasmat dan op een modderig veldje. Voor bedrijven werkt dat net zo. Het IT-fundament van je online werkplek maakt een enorm verschil in efficiëntie, productiviteit en werkgemak. Besteed je werkplekbeheer uit aan Technoberg en boek winst met je optimaal ingerichte online werkplek.

Mobiel en vast

Een goede online werkplek is altijd en overal toegankelijk. Alle functionaliteiten moeten beschikbaar zijn, ook voor mensen die thuiswerken. Met dezelfde mate van beveiliging van gevoelige data en documenten. Wij richten jouw online werkplek zo in dat medewerkers er altijd gebruik van kunnen maken. En belangrijker nog: we zorgen dat de werkplek echt werkt voor jou.

Cybersecurity

Datalekken zijn helaas een dagelijkse gebeurtenis. Bedrijven en organisaties moeten dan ook maatregelen treffen om ze tegen te gaan. In sommige gevallen is het zelfs wettelijk verplicht. Bij Technoberg helpen we je graag. Met een IT-oplossing op maat, maar ook met trainingen voor medewerkers. Zo zorg je voor optimale bescherming van je bedrijf of organisatie.

Netwerk

Een snelle en betrouwbare internetverbinding is vanzelfsprekend belangrijk voor elke online werkplek. Hetzelfde geldt voor je bedrijfsnetwerk. Wij kunnen je netwerk aanleggen en instellen zodat het aan alle eisen en benodigdheden voldoet. We koppelen alle applicaties en apparaten en zorgen dat de medewerkers overal zorgeloos mee kunnen werken.

Cloud

Werken in de cloud betekent kortgezegd dat iedereen overal toegang heeft tot dezelfde online werkomgeving. En dus dezelfde applicaties, documenten en communicatiemiddelen. We raden in veel gevallen Microsoft 365 aan: alle bekende software onder één kap. Maar er is nog veel meer mogelijk. We vertellen je er persoonlijk graag alles over.

Back-up

Een ander voordeel van een goede online werkplek is dat gegevens niet zomaar verloren kunnen gaan. Gevoelige data worden altijd verwerkt in een veilige omgeving en opgeslagen in de cloud. In het geval van een datalek zijn er verschillende methoden om de schade te beperken. En je hoeft je nooit zorgen te maken om diefstal van een fysieke harde schijf.

Voordelen van een online werkplek van Technoberg:

  • Meer tijd en minder kosten
  • Onderhoud en 24/7 support
  • Beveiliging en back-up van belangrijke gegevens
  • Solide en schaalbaar
  • Verbeterde samenwerking en communicatie
  • Perfect op maat, volledig afgestemd op jouw bedrijf
  • En meer: laat je adviseren!

Stap 1: gratis IT-scan