Horeca

Werk je in de horeca? Dan wil je al je aandacht vestigen op de gasten. Een solide IT-fundament is hierbij essentieel. Zo kun je uitgaan van een snel en soepel betalingssysteem, overzichtelijke administratie, handig voorraadbeheer en meer. En dat helpt ook om de kosten laag te houden. Een goede IT-infrastructuur is als de stille kracht in jouw horecabedrijf. Die rol vervullen we graag voor je.

Enterprise IT voor horecabedrijven

Wel de uitgebreide functionaliteit en uitzonderlijke kwaliteit, niet de kosten. Dat is wat we bedoelen met Enterprise IT voor horecabedrijven. Onze vernuftige software, technologieën en andere IT-toepassingen zorgen voor verrassend veel gemak. Denk aan:

Boekingen en reserveringen

Een reserveringssysteem dat werkt: simpel en betrouwbaar. Zodat je altijd weet waar je aan toe bent en je nooit druk hoeft te maken om een dubbele boeking.

Betalingssystemen

Je gasten moeten altijd snel en gemakkelijk kunnen betalen, ook als ze aan het einde van het terras zitten. Regelen we voor je.

Voorraadbeheer

Behoud altijd en overal het overzicht op je (keuken)voorraden en bestellingen. Voorkom tekorten, derving en bespaar kosten.

Wifi voor gasten

Bied je gasten gratis wifi aan met een aparte verbinding. Uiteraard zorgen wij dat de gegevens van je gasten beschermd blijven.

VoIP-telefonie

VoIP (Voice over Internet Protocol) is een belsysteem dat enkel een internetverbinding vereist. Benut talloze functies en profiteer van kostenbesparing.

We zijn onder meer bekend met:

  • xPlan boekingssysteem
  • Unitouch kassasysteem
  • Wifi en VoIP-telefonie
  • Beveiliging gastengegevens
  • Voor cafés, restaurants, hotels en meer

Stap 1: gratis IT-scan