Zorg

De zorg kampt onder meer met personeelstekorten, bezuinigingen, nieuwe wetgevingen en een stijgende zorgvraag. IT is een van de effectiefste middelen om deze uitdagingen aan te gaan. Een slim IT-systeem schept tijd en ruimte voor zorgpersoneel. Bij Technoberg hebben we alle benodigde expertise in huis en bieden we de zorgsector graag de allerbeste zorg op het gebied van IT.

Enterprise IT voor zorgorganisaties

Wel de uitgebreide functionaliteit en uitzonderlijke kwaliteit, niet de kosten. Dat is wat we bedoelen met Enterprise IT voor zorgorganisaties. Onze vernuftige software, technologieën en andere IT-toepassingen zorgen voor verrassend veel gemak. Denk aan:

Beveiliging patiëntengegevens

Zorginstanties beschikken doorgaans over gevoelige en persoonlijke data. Wij zorgen voor optimale beveiliging tegen cybercriminelen.

Focus op de zorg

Speel handen vrij door tijdrovende taken te automatiseren. En houd tijd over voor de kern van het vak: zorg verlenen aan patiënten.

Slimmer samenwerken

Een hoogwaardig IT-systeem maakt samenwerking tussen artsen en zorgverleners soepeler, sneller en slimmer.

Integratie medische apparatuur en applicaties

Wij stemmen het IT-systeem perfect af op bestaande medische software en apparaten.

Moderne IT voor moderne zorgverlening

Veel zorginstanties werken nog met oude, inefficiënte en soms zelfs onveilige IT-systemen. Wij zorgen dat je weer helemaal bij de tijd bent.

We zijn onder meer bekend met:

  • Exquise Next Generation en Novadent
  • VECOZO
  • Enovation ZorgMail
  • Tandarts- en fysiopraktijken
  • En meer

Stap 1: gratis IT-scan